View Single Post
  #23  
Old 10-18-2019, 03:43 PM
honeys_lemon honeys_lemon is offline
New Shutter User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
Quote:
Originally Posted by papapapa89 View Post
tapi kdg2 ada ja loan yg charge lebih
Tak semua loan ada hidden charges, tapi Ada jugak yang Ada charge tapi Tak bagitau customer. Under yir ni kalau u terlebih bayar like dia kan auto debit then suddenly untuk bulan tu dia tertolak lebih, so u guys boleh contact customer service and cakap kat dia yang amount sepatutnya dia deduct. So dia akan pulakngkan balik pada u

Last edited by honeys_lemon; 10-22-2019 at 10:04 AM..
Reply With Quote