View Single Post
  #27  
Old 10-20-2019, 07:15 AM
liumandy61 liumandy61 is offline
New Shutter User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
Quote:
Originally Posted by honeys_lemon View Post
Tak semua loan ada hidden charges, tapi Ada jugak yang Ada charge tapi Tak bagitau customer. Under yir ni kalau u terlebih bayar like dia kan auto debit then suddenly untuk bulan tu dia tertolak lebih, so u guys boleh contact customer service and cakap kat dia yang amount sepatutnya do deduct. So dia akan pulakngkan balik pada u atau dia akan deduct kalau u Ada tunggakan.
dia pegang kad atm kita tak?
Reply With Quote