View Single Post
  #1  
Old 09-10-2011, 12:13 AM
albertyap's Avatar
albertyap albertyap is offline
Shutter Fan
 
Join Date: Apr 2007
Location: Penang
Posts: 111
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
Exclamation D-Movie Starter Camp @ Basic DSLR Videography Workshop 2011

Join us in this single day workshop, learn how to film using your Nikon DSLR D-Movie!

Latest Wedding Film by the speaker of the workshop - Albert Yap @ Motion In Style

Date : 24/9/2011
Day : Saturday
Time : 9am - 5pm
Registration time: 8.30am
Venue : E&O Hotel Penang


To Register your available seat, please log in to:
http://www.nikonclub.com.my/pages/Ev...ils.aspx?id=13

*For Nikon user that haven't register as member in NikonClub, please register under this link:
http://www.nikonclub.com.my/pages/Registration.aspx

Notes:
• Recommended for users of Nikon: D3100, D5100 & D7000
• Other Accepted models: D90, D5000, D300s, D3s
• Course Fees: RM 50 / pax with 1 Lunch
• Participants is to bring the following items,
o Compatible Tripod
o Fully charged or extra battery

Itinerary
8.30am Registration at Hotel (30 mins)
9.00am Ice breaker with speaker & participants (30 mins)
9.30am Part 1 : Introduction to Video Filming using Nikon DSLR (2 hours)
11.30am Part 2 : 1st Q & A Session on using the camera for video (30 mins)
12pm Lunch (1 hour)
1pm Part 3 : Practical filming (1.5 hours)
2.30pm small break & transferring footage (15 mins)
2.45pm Part 4 : Post-production video editing (2 hours)
4.45pm Showcase of end product with 2nd Q & A Session for shooting/editing and distributing (45 mins)
5.30pm End of camp

Speaker: Albert Yap @ Motion In Style Cinematography
For more works by Motion In Style, please visit the facebook page: https://www.facebook.com/motioninstyle

Last edited by albertyap; 09-12-2011 at 02:55 AM.. Reason: typo
Reply With Quote