Shutter Asia Forum  

Home Forum Shoutbox Mark Forums Read
Go Back   Shutter Asia Forum > Gear & Technique > Creative Lighting, Flash & Strobes
Register Facebook Flickr Rules

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 04-24-2010, 03:14 AM
wildwind wildwind is offline
New Shutter User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Putra, Ampang
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
There seems to be so many remote trigger going by the name of PT-04. Went to DigiColor at Jalan Ipoh, tried their PT-04, but doesn't work at all.
Reply With Quote
  #42  
Old 05-11-2010, 12:45 PM
chongkeat chongkeat is offline
New Shutter User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Penang, Malaysia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
Erictham,
Could you please share your nission Di622 is a Canon or Nikon Mount?
last I check, They said Canon Mount firmware is not yet available. thanks

Quote:
Originally Posted by erictham View Post
Hey guys, just came back from Schidmt Marketing (i.e. Nissin's HQ), the technician updated the firmware on my Di622 and it doesn't fall to sleep mode every 5 seconds anymore, yay!

Now I can use it as my second slave unit...
Reply With Quote
  #43  
Old 09-16-2010, 11:08 AM
Durjana Durjana is offline
New Shutter User
 
Join Date: Mar 2010
Location: Q'bay Penang
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
noob question here..
how do we check out unit is local or grey?
some say look at the box for Schmidt stamp..
(i bought mine 2nd hand from this forum)

should I call Schmidt and give them my serial number to check?

cheers.
Reply With Quote
  #44  
Old 11-28-2010, 01:45 AM
mzee233 mzee233 is offline
New Shutter User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country:
anone had luck with di 622 canon mount..??
Reply With Quote
  #45  
Old 02-10-2011, 09:31 PM
knightdemon knightdemon is offline
New Shutter User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country:
try setting the di622 to slave mode then mount it to the wireless receiver. i tried it a few times. sumtimes it worked sumtimes it doesnt. it works when testing. doesnt when really need it to fire. btw dats on nikon mount di622. the canon mount version cudnt get it to fire. btw i using phottix aster wireless trigger system.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTS]Nissin SPEEDLITE Di622 mark II mitmivec Creative Photo - Damansara Uptown - Petaling Jaya - Malaysia 7 11-01-2010 11:26 AM
Phottix flash trigger + nissin = work? myjunk_ Creative Lighting, Flash & Strobes 23 09-27-2010 09:10 AM
[WTS] Nissin Di622 frantic912 Want to SELL 9 11-09-2008 01:57 AM
WTS Nissin Di622 topcat Want to SELL 1 11-05-2008 06:08 PM
Nissin Di622 flash macropixman Other Systems & 3rd Party Lenses 3 04-03-2008 11:30 AM


All times are GMT +8. The time now is 11:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site Content and Design Copyright 2007-2013 Shutter Asia - All Rights Reserved
Inactive Reminders By Icora Web Design